0
Vind ons op FacebookVolg ons op instagram
Chocolaterie van Heijningen

Nieuws

Nieuw in de webshop. Gender reaveal bonbons

Gender reveal bonbons Boy or Girl wat gaat het worden? Laat het je famillie en vrienden weten door middel van de gender reveal bonbon. Je bestelt bij ons de bonbon voor een Boy of Girl, en deelt ze uit op de gender raveal party. Lees meer »

Vaderdag 16 juni

16 juni is het vaderdag. Dan wil je hem natuurlijk een uniek en lekker cadeau geven. Kijk dan in onze webshop. Lees meer »

Moederdag

Zondag 12 mei is het weer moederdag. Verwen haar met lekkere chocolade in de vorm van een hart, roos, een doosje of een leuke mok. Lees meer »

Webshop online

In de webshop bieden we wat producten aan voor particulieren. Neem gerust even een kijkje. Lees meer »

**NIEUW** Ruby chocolade

Naast de bekende smaken zoals melk, puur en wit is er door callebaut een 4de smaak aan toegevoegd ruby. Een heerlijke frisse melk chocolade met een fruitige na smaak. De kleur is ook net als de smaak wat opvallender. Zeker de moeite waard om te proberen. Lees meer »

Nieuw Orchideeën

**NIEUW** Orchideeën 12 gram per stuk. Afmeting is 5x4x0,8 cm. 6 kleuren. Inhoud 2.5 kg. Verwachte levertijd begin april 2018 Lees meer »

Nieuws

Nieuw in de webshop. Gender reaveal bonbons

Gender reveal bonbons Boy or Girl wat gaat het worden? Laat het je famillie en vrienden weten door middel van de gender reveal bonbon. Je bestelt bij ons de bonbon voor een Boy of Girl, en deelt ze uit op de gender raveal party.

Lees meer »

Wij steunen de cacaoboeren.

Lees meer »